mandag den 16. marts 2020

INGEN VINTER - TIDLIGT FORÅR


En lang, lang våd vinter er mest brugt til at kigge ud af vinduet. Det har ikke været bidende koldt, men træls vådt, vådt. Min nye hobby: Glasarbejde - andre kalder det glaskunst, har været en god beskæftigelse udover strik i hånd og på maskine. 


Det har været så mildt at mine køberoser for at holde længere, kunne være ude om natten. Katten er ikke vores og jeg ved ikke om jeg skal synes om den - eller hade den. Vi har hele 2 fremmede katte på daglige og natlige besøg.  Posen på stolpen skal illudere hvepsebo og har hængt der siden det var sommer og hvepsetid. Det eneste jeg passer i haven er fuglefodringen. Snart er 50 kg afskallede solsikkefrø spist.

De grønne fliser bliver flotte med en gang brændeaske fra rent løvtræ. Det sviner faktisk ikke.


Mine spande med de nyindkøbte tulipanløg blev sat i spagnumblandet havejord og sand og har stået under grandække indtil nu, hvor de er i fuld grokraft. Det er sorten Angelique og en matchende tulipan hvis navn jeg har glemt.
Græsplænen trænger voldsomt til en omgang med plæneklipperen så snart det er tørt nok.


Hibiscusplanten har ikke smidt sine frøstande fra sidste sommer. Jeg har nu lagt nogle af frøene til en spireprøve. Gad vide om der kan komme planter ud af det.Så fin en buket kunne jeg plukke i dag den 16. marts. Snestjerne, krokus, hyacinth og påskelilje. De plejer at have forskellig blomstringstid, men i år er alting af lave.