tirsdag den 15. januar 2013

En grøn november

 Novembervejr uden frost fik mig til at spurte til planteskolen og købe et hjertetræ, som skal plantes omtrent der hvor vi fjernede grantræet. Jeg satte en krukke ovenpå stubben og så kan det være jeg finder på noget andet dekorativt når foråret kommer. Rundt omkring ved de små pinde er der sat tulipanløg. Så kan jeg glæde mig til dem. Mine fødselsdagsroser "Look good, feel better" gemmer sig under granafdækningen.

 Der ser rigtig hyggeligt ud på terassen, hvor bordet som altid er pyntet med mange forskellige ting. Havemøblerne er rene og parate til en ny havesæson. Det er træls at gøre møblerne rene om efteråret, men desto rarere at se på hele vinteren - og slippe for arbejdet om foråret

 Der var en hel del træ fra grantræet. Det ligger under en presenning på havebænkens plads. Næste forår kan det kløves og kommes i brændeskuret. Lige nu er der fyldt op med pejsetræ i skuret.

 De store hortensia Ayesha har jeg plantet ud i bedene. De blev alt for voldsomme. De resterende lyserøde hortensiaer er dækket af med gran - det har vi jo rigeligt af i år.

Terassens søjler er flankeret af to sukkertopgraner, som skal plantes ud, hvis de overlever vinteren.