søndag den 11. marts 2007

Fuglefløjt og hormoner i luften

Pludselig er de der bare
Hvert forår undrer jeg mig over at se, hvor hurtigt blomsterne "skyder" frem alle vegne. Fra at have været begravet i sne for bare 10 dage siden, står vintergækkerne nu og nikker for at man skal få øje på dem.
Forretningerne har fået frøposerne hjem og endnu en gang lader man sig friste. Også planteskolerne bliver det sværere og sværere at komme udenom i de næste par måneder. Det er faktisk lidt svært, når man lider af både "plantomani" og "garnomani". Begge dele lokker med farver og drømme og forhåbninger til hvad man kan få ud af råmaterialet :-)
Tiden er inde til at feje de sidste efterårsblade væk, at få renset fliser for alger, at tørre tøj udenfor ---- Åhhhhh ---- hvor herligt med udetørret sengetøj!!.
Græsplænen råber på en gang trimning og klipning inden ret længe. .....Så nu er det snart slut med at sove længe, for når man bliver vækket med fuglefløjt er det betydeligt nemmere at komme ud af fjerene. Lange arbejdsdage i haven sørger også for at den naturlige træthed indfinder sig og at aftenerne og den halve nat ikke tilbringes ved PC'en. Det er simpelthen ved at være forår nu ........ hurra for det.

1 kommentar:

  1. Ja er det ikke bare skønt at foråret er på vej. Jeg var i køkkenhaven og luge for vinterens ukrudt igår. Drivhuset er rengjort, så vi er klar.

    SvarSlet